Niet-binaire optie is nu beschikbaar voor rijbewijzen uit Michigan

Niet-binaire optie is nu beschikbaar voor rijbewijzen uit Michigan

Spread the love

 

Niet-binaire optie nu beschikbaar op rijbewijs Michigan. De strijd om niet gedwongen te worden om mannen of vrouwen te selecteren op een identiteitsbewijs van de overheid is aan de gang in de staat, zeiden activisten.

De staatssecretaris van Michigan, Jocelyn Benson, heeft aangekondigd dat inwoners nu een niet-binaire optie – gemarkeerd met een “X” – kunnen selecteren als het geslacht op hun rijbewijs en staatsidentiteitskaart, woensdag. Cbr slagingspercentage overzicht vind je online. “Persoonlijke identificatie is precies dat – persoonlijk,” zei Benson. “Ik ben er trots op dat Michigan zich met deze stap aansluit bij 20 andere staten en het District of Columbia die deze optie aanbieden.”

Niet binaire mensen

“Niet-binaire mensen zoals ik en mijn partner en mijn kind zijn gedwongen te kiezen tussen beperkte opties die ons niet vertegenwoordigen of omvatten”, zegt Carol Copeland, activist. De strijd om geen man of vrouw te hoeven selecteren op een identiteitsbewijs van de overheid is aan de gang in de staat

“Ondanks jarenlange belangenbehartiging en verzoeken om elkaar te ontmoeten, werden (ze) genegeerd door de voormalige regering die weigerde toe te geven en we hebben hen aangeklaagd voor de federale rechtbank”, zegt Jay Kaplan, advocaat, ACLU van Michigan’s LGBT Project.

Sommigen zeggen dat die roep om verandering die ongehoord bleef, tot meer discriminatie leidde. “Vaak werden ze door hun onnauwkeurige staatsidentificatie als transgender beschouwd, waardoor ze werden onderworpen aan discriminatie, intimidatie en soms geweld”, voegde Kaplan eraan toe.

 

Afdelingsbeleid

In 2019 heeft Benson een voorheen al lang bestaand afdelingsbeleid opnieuw ingevoerd waardoor bewoners hun geslachtsmarkering konden wijzigen zonder documentatie te verstrekken. Maar de technologie van het ministerie van Buitenlandse Zaken kon geen derde optie bieden om op het identiteitsbewijs te worden vermeld. Dat veranderde dit jaar dankzij een nieuw systeem en technologie-upgrades die de aankondiging van woensdag mogelijk maakten.

“Wat representatie betreft, weten we allemaal dat representatie belangrijk is”, zegt Jeynce Poindexter, Ruth Ellis Center, Trans Sistas of Color Project. “Ik wil leven in een staat die alle mensen vertegenwoordigt, die alle mensen omvat. Regels omtrent voorrang vind je online. En dit is een stap verder om van Michigan een Michigan te maken dat precies dat doet.”

Maar sommige bewoners maken zich nog steeds zorgen dat ze misschien voor uitdagingen komen te staan ​​als ze ervoor kiezen om een ​​X op hun identiteitsbewijs te vermelden. “Dus als gemeenschap denk ik ook dat we moeten kijken hoe dat eruit ziet voor aansprakelijkheid met bedrijven die niet zo respectvol zijn of ons nog steeds discrimineren”, zegt Julisa Abad, Transgender Advocacy Fair Michigan.

 

“Ik zou mensen willen aanmoedigen om contact op te nemen met gemeenschapsleiders en om me ook rechtstreeks een e-mail te sturen naar secretaresse@michigan.gov, zoals mensen vaak doen, met specifieke uitdagingen en we hebben een team om ze aan te pakken.”

 

Neil White

Categories

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ads

Investeren in de juiste financiële producten

Investeren in de juiste financiële producten kan u verschillende voordelen bieden, variërend van de bescherming van uw hoofdkapitaal tot het rendement op uw investering. U wordt ook beloond met een verbeterde financieringsstructuur waarmee u uw werkkapitaal efficiënter kunt beheren . Kortom, uw financiën zullen meer georganiseerd en beter in staat zijn om de economische neergang te weerstaan.

De beste manier om te bepalen welk financieel product aan uw behoeften past, is contact opnemen met een financieel adviseur of makelaar. Deze personen zullen kunnen uitleggen hoe de producten werken en u helpen bij het maken van de meest opgeleide beslissing koop de beste grafische rekenmachine. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat het product dat u kiest een goede investering moet zijn die u een rendement zal opleveren dat evenredig is met de tijd, inspanning en het geld dat u erin investeert.

Wat is een bouwverbetering?

Over het algemeen is een bouwverbetering een waardevolle toevoeging of verbetering aan een bestaand gebouw. Het is bedoeld om het hulpprogramma, de waarde en de duurzaamheid van gebouwen te verbeteren.

Verbeteringen zijn over het algemeen permanent. Ze kunnen reparaties of nieuwbouw omvatten. Het is belangrijk om te bepalen of een verbetering belastbaar is Construction/Home improvement. Over het algemeen zijn sommige soorten werk niet belastbaar, terwijl andere dat zijn.

Over het algemeen zijn bouwbedrijven verantwoordelijk voor het innen van omzetbelasting op de verkoop van bouwmaterialen en -diensten. Niet alle staten vereisen dit echter. Sommige arbeidskosten in verband met reparaties en onderhoud zijn bijvoorbeeld niet belastbaar. Hoe dan ook, arbeidskosten moeten afzonderlijk op de factuur worden gespecificeerd.

Auto -rijtips voor beginners en experts

Of je nu een beginnende chauffeur of een ervaren veteraan bent, er zijn enkele basisprincipes van autorijden waar je rekening mee moet houden leren voor je oefenexamen auto. De bedieningselementen van de auto leren, zoals de versnellingen, is een goede manier om ervoor te zorgen dat je klaar bent om achter het stuur te komen.