Voeg je verzameling toe aan NFT Calendar

Voeg je verzameling toe aan NFT Calendar

Spread the love

Het NFT-kalenderplatform toont de beste NFT-drops van verschillende marktplaatsen die op één plek zijn verzameld. Dit is een geweldige bron voor NFT-verzamelaars die zich niet van de ene marktplaats naar de andere hoeven te haasten om de beste releases te ontdekken.

Het duurt slechts een paar minuten om uw druppel toe te voegen aan de NFT-agenda. Nadat u uw druppel heeft ingediend, verschijnt deze in de lijst na een snelle beoordeling door ons team. De inzending is gratis. Daarnaast zijn er ook enkele drops te zien op de Instagram- en Twitter-sociale handvatten van het bedrijf.

Een achtergrondverhaal geven

Een manier om deel uit te maken van de NFT-gemeenschap is door het verhaal achter uw digitale kunst te delen. Als je een kunstenaar bent, leg dan het achtergrondverhaal van de kunst uit, geef schriftelijke introducties wanneer en waar je je werk laat zien. welke nft crypto gaat stijgen? Verklaringen of beschrijvingen hoeven niet lang te zijn – meer als een alinea of ​​twee, of zelfs een zin of twee als je zo beknopt kunt zijn.

Praat over hoe uw NFT is ontstaan, wat de betekenis ervan is en waar u als verzamelaar naartoe gaat. Vanuit esthetisch oogpunt kun je de aandacht van mensen vestigen op verschillende fysieke aspecten of kenmerken van je werk, hun relatieve belang, je creatieve proces als geheel, enzovoort.

Zo verkocht Ross Ulbricht, 37, de vermeende oprichter van dark web-marktplaats Silk Road, zijn eerste NFT, een potloodschets met de titel Perspective, voor $ 6,2 miljoen (Rs 47 crore). De NFT-collectie die hij te koop aanbood, had een achtergrondverhaal. De “Ross Ulbricht Genesis Collection” is een verzameling geschriften en tien kunstwerken van Ulbricht, van de vroege kindertijd tot tiener tot gevangene. Het bevat ook een originele animatie gemaakt door een audiovisuele kunstenaar Levitate, met voice-over van Ross, geïnspireerd door zijn ervaring in de gevangenis.

Dit is wat het achtergrondverhaal zei: “Deze NFT-collectie is Ross’ creatieve reis van expressie; het is zijn leven en levenlevend verhaal. Door middel van tekeningen en video zien we een glimp van het zich ontvouwende bestaan ​​van een man. Dit is zijn manier om buiten de gevangenismuren te komen, terwijl we de campagne voor zijn vrijheid voortzetten.”

 

Vermeld uw NFT’s op meerdere marktplaatsen

Blijf niet bij één enkele NFT-marktplaats, zorg ervoor dat u uw NFT’s op meerdere marktplaatsen uploadt om de kans op verkoop te vergroten. SuperRare is een NFT-marktplaats voor digitale kunstwerken in één editie, terwijl Foundation een marktplaats is voor het verhandelen van blockchain-activa.

Hier zijn enkele van de grootste marktplaatsen voor NFT:

OpenSea – Voor kunstverzamelobjecten, zeldzame digitale items, cryptokitties, enz.

 

Rarible – Voor alle vormen van crypto-activa.

 

SuperRare – Voor authentieke en unieke digitale kunstwerken.

 

Foundation – Voor het verhandelen van digitale verzamelobjecten.

 

Alleen het uploaden van uw NFT-portfolio op sociale mediaplatforms is niet voldoende. handige nft gids vind j onlineJe zult je vrienden en volgers moeten vragen om je NFT-project op sociale media te delen. Probeer meer buzz rond uw NFT’s te genereren en zorg ervoor dat ze door meer mensen worden gezien.

 

Samenwerking

Ga samenwerken met NFT-kunstenaars en -verzamelaars. De eerste reden waarom u samenwerkt, is om uw kunstwerken te verbeteren met de hulp van andere professionals. De tweede reden is om elkaars fanbase uit te breiden. Het gaat niet alleen om het genereren van inkomsten als we het over de samenwerking hebben, maar het gaat zeker om erkenning en het bereiken van zoveel mogelijk mensen.

 

 

Neil White