9 Factoren om te overwegen bij het kopen van een Off-Road E-Step

9 Factoren om te overwegen bij het kopen van een Off-Road E-Step

Spread the love

Wil je avontuurlijk zijn met je e-Steps? Dan moet je kopen een van de off-road elektrische Steps beschikbaar zijn die er zijn voor aankoop. Dit is waar je zult ontdekken dat er tal van opties beschikbaar zijn voor u om te overwegen voor een goedkope elektrische step.

Het kiezen van de perfecte off-road elektrische Step uit hen kan een uitdagende ding om te doen zijn. Dat is waarom we dachten van het delen van alle nuttige tips die u kunt houden in je geest als je probeert om greep van de beste off-road elektrische Step beschikbaar voor aankoop in de markt te krijgen.

Banden

Om uw elektrische Step te rijden op off-road terreinen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het is uitgerust met off-road banden. Dit is een van de eerste dingen die u moet controleren wanneer u probeert een off-road elektrische Step te kopen.

Opmerking: ElectricStepCritic.com wordt door lezers ondersteund. Wanneer u koopt via links op onze site, kunnen wij een affiliate commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

In de off-road banden, zult u in staat zijn om massief rubber te zien, dikkere banden kunnen alle terreinen verdragen. Ze zijn taai en ze zijn in een positie om alle uitdagende omstandigheden die zij zullen worden blootgesteld aan, weerstaan terwijl u rijdt de Step in off-road terreinen.

De belangrijkste kwaliteit die je kunt zien in deze banden is dat ze minder kwetsbaar voor lekke banden, omdat de off-road banden hebben speciaal ontworpen oppervlakken die hen in staat zal stellen om een betere grip hebben en voorkomen dat u uitglijden in de modder. Daarom kunt u met een gerust hart off-road terreinen bedwingen.

Bereik

Het kan zijn dat u langere afstanden moet afleggen dan normaal wanneer u off-road terreinen verkent. Om dezelfde reden is het belangrijk om na te denken over de actieradius van de elektrische Step die je koopt. Dan kunt u ervoor zorgen dat u niet zult stranden in het midden van het terrein.

De elektrische Step zal een accuduur bieden, zodat u veilig terug kunt komen. Probeer in het algemeen een Step te kiezen met een accucapaciteit van minimaal 720 Wh (gelijk aan 48V x 15Ah), dan zie je de langste actieradius aangegeven, maar bedenk wel dat de maximale actieradius is getest onder de meest ideale omstandigheden, de cruising range zou daar ongeveer 80% van zijn.

Vermogen van de motor

Wanneer je met je elektrische Step in off-road omstandigheden rijdt, is het belangrijk dat de motor ook aan alle vermogensvereisten voldoet. Daarom moet je kijken naar het vermogen van de motor en bevestigen dat het kan voldoen aan alle vermogensvereisten. Dit zal u de mogelijkheid bieden om de elektrische Step te blijven gebruiken zonder enige problemen.

Als u een elektrische Step zoals VARLA Step kunt kopen, hoeft u geen uitdagingen aan te gaan als u op off-road terreinen rijdt. Dat komt omdat het in staat zal zijn om een 1000W x 2 Dual Hub Motor te bieden.

Deze motor is meer dan genoeg om te voorzien in alle vermogensbehoeften die je hebt. U kunt dus met een gerust hart op de elektrische Step rijden. Het zal u ook de kans geven om een plezierige ervaring te krijgen als u uw elektrische Step op off-road terreinen rijdt.

 

Een van de beste dingen over deze off-road elektrische Step is dat het wordt geleverd samen met een turboknop. Met een druk op de knop activeert u eenvoudig de turbostand van uw Varla Eagle One. Dan krijg je alle ondersteuning die je wilt om door een uitdagend pad te rijden.

Wielmaat

U zult uw off-road elektrische Step niet gebruiken om over een glad pad te rijden. Het pad dat u neemt zal hobbelig zijn. Daarom is het belangrijk dat u zich concentreert op de wielmaat. Anders zul je tegen uitdagingen aanlopen wanneer je de elektrische Step probeert te gebruiken om je off-road avonturen te bedwingen.

Kleine banden zijn ideaal voor gladde oppervlakken. Ze zullen je echter nooit kunnen helpen bij off-road avonturen. Daarom moet je specifiek controleren en zien of de Steps komen samen met een grotere wielmaat (zoals 10 inch wielen) of niet.

Materiaal

De meest interessante materialen in de Step industrie zijn aluminium, staal, en titanium en koolstofvezel. Elk metaal heeft verschillende eigenschappen, voordelen en nadelen. De Step die je kiest voor off-road rijden moet gemaakt zijn van solide materialen.

Onder hen, aluminium legering en koolstofvezel zijn goede materialen, die meer duurzaam en corrosiebestendig. Echter, de Step gemaakt van koolstofvezel is veel duurder, dus aluminium legering is de meest kosteneffectieve materiaal voor all-terrain elektrische Step.

Gewicht belasting en grootte

De gewichtsbelasting en grootte zijn ook heel cruciaal voor een veilige en aangename off-road ervaring. Als de Step te groot of te klein is, kun je een ongemakkelijke en zelfs gevaarlijke rit hebben. Kies dus een Step met een maat die bij je past.

Neil White